Sivut

tiistai 12. marraskuuta 2013

Hipiti hop, I won't stop!

Vapaapäivät tuovat kaikenlaista tullessaan, niin kivaa kuin vähemmän kivaakin.
Eikös sitä sanota että "kunnon duunari sairastaa lomalla tai vapaapäivänä"? Juurikin näin. Viikonloppuna alkoi jo orastava kurkkukipu ja tukkoisuuden tunne yskän kera. Pahin pelkoni oli angiina. Mutta enhän minä moiseen suostu vaan aloitin taistelun mokomaa vitsausta vastaan!
Himalajan vuorisuolasta tehty liuos on helppo tehdä ja tuntuu toimivan. Kolme päivää kurluttelua ja kurkku oireista ei ole enää tietoakaan! Suosittelen, toimi ainakin minulla. Yksi lääkärissä käynti vähemmän ja yksi lääkekuuri vähemmän. Yes!


Tämä ja muita ohjeita -> http://www.jalokivigalleria.fi/documents/suola_5.pdf

Tulipa tuossa tutustuttua tyttäreni heppaharrastukseenkin. Olin seuraamassa tuntia paikallisella hevostallilla eilen. On ne isoja ötököitä nuo hevoset! Välillä jännitti että miten nuo n. 12 vuotiaat tytön tylleröt pärjäävät useamman satakiloa painavien konien kanssa mutta hyvinhän se meni ja oli hieno seurata kuinka tallitytöt puhalsivat yhteen hiileen hoitaessaan ja valjastaessaan hepoisia tuntia varten. Parasta ehkä kuitenkin oli tyttäreni ilme josta näki kuinka paljon hän noista isoista eläimistä välittää ja rakastaa viettää aikaa niiden seurassa.



Armoton sukkaprojektini jatkuu! Olen ihan hullaantunut tekemään villasukkia tulevia kylmiä päiviä varten. Tästä innostuksesta saa tosin selkäni kärsiä, sillä varsinkin näin vapaapäivänä tulee neulottua useampi tunti putkeen...ja kun ei osaa pitää niitä hartioita alhaalla tahi rentona...



Näistä sukista tulee varmasti yhdet lempparini! Toinen valmis, toisesta puuttuu enää loput...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti